Cift Familjare per nje mashkull qe ka ndjenja biseks qe nuk trembet nga shpenzimet e qefit dhe realizimit te tije
perparesi mund te kete edhe nje Cift Familjare
mosha e preferuar 40 e larte ne jemi me te rinje
te pa shpreset e lindur mos kontaktoni ta…
Source: New feed

Leave a Reply