Zhurnal – 18:11 27/02
Për shkak të reshjeve të borës ndalesa për qarkullimin e kamionëve në Bukovë, Strazhë dhe Presekë Shkup, 27 shkurt – Për shkak të reshjeve të borës ndalesa për qarkullimin e automjeteve të rënda …

Almakos: Në Presekë për shkak të fatkeqësisë komunikacioni po zhvillohet nëpër një korsi

Telegrafi: Ndalohet lëvizja e makinave të rënda në Strazhë, Presekë dhe Bukovë

Almakos: Ndalohet lëvizja e makinave të rënda në Strazhë, Presekë dhe Bukovë

10 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed