JU OFROJM PUNIMIN E PERDEVE TRAK TE LLOJIT LINE ME QMIM 9 EURO METRA KATROR NE QMIM JANE TE PERFSHIRA MATJA TRANSPORTI DHE MONTIMI POR NQOFSE I MATNI TRANSPORTONI DHE MONTONI VET ATHER QMIMI ESHTE VETEM 7 EURO METRA KATROR.
KEMI EDHE LLOJE TE PERDES SHANTUNG DHE PRITY.
NA FTONI DO TE NDAHENI TE KNAQUR ME PUNEN KULAITETIN DHE PROFESIONALIZMIN TONE.
ORARI I PUNES 7 GJER 23 GJDO DITE

Source: New feed