Jemi qift serioz dhe familjar jemi ne kerkim te nje mashkulli nga guebeti qe esht i moshes 50 tav , kerkojm tkemi miqesi afatgjate me 1 person i cili edhe na ndihmon edhe na ben shoqeri , nuk esht se e bejm me pare kerkojm nji mik i cili dote na kuptoj si…
Source: New feed