Një ndër kuzhinierët më të famshëm në shqipëri dhe njëherazi ndër personazhet televizim më të dashur për publikun.

I ftuar në Thumb Renato Mekolli ka rrëfyer shumë nga sekretet ose mendimet vetjake për publikun.

Ndër të tjera ai është pyetur edhe për personazhin më tekanjoz që i ka shkuar në restorant. “Personazhi më tekanjoz, më shpifanjoz që ka ardhur…?” ka qenë pyetja për të.

“E di vetë ti Renato. Sa të ulem unë gjysmë racioni. Dua këtë këtë, këtë…Dhe mos e mbush shumë. Kjo është Alketa Vejsiu. Pak dhe saktë thotë. “,- ka imituar Renato me humor.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k032ecjLXlA?start=448&feature=oembed&w=900&h=506]

Link: https://youtu.be/k032ecjLXlA?t=448

Burimi i fotos kryesore: ©Tv Klan

Source: New feed