“Më nxive faqen në Vlorë, sondazhet më nxjerrin me 30%. Kam hedhur gjithë këto para në Vlorë dhe ti po më shkatërron gjithçka, të mora nga hiçi të bëra njeri".

Këto janë fjalët me të cilat pretendohet se kryeministri Edi Rama i është drejtuar kryebashkiakut të Vlorës Dritan Leli gjatë një takimi ditën e djeshme në qytetin bregdetar.

Lidhur me këtë përplasje brenda socialistëve reagon edhe ish kryeministri Sali Berisha, i cili jep edhe arsyet pse PS ka humbur aq……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *