Për shkak të mosdhënies së provimit të gjuhës gjermane, shumë vetë nuk kryejnë dot bashkimin familjar në Gjermani.

Mes tyre renditen edhe persona nga Shqipëria.

Sipas një raporti të revistës gjermane „Spiegel" pamundësia për të dhënë provimin e gjuhës gjermane aktualisht ka bllokuar bashkimin familjar. Shumë bashkëshorte e bashkëshortë presin të bashkohen me partnerin në Gjermani, shkruan revista e njohur gjermane, dhe agjencia e lajmeve afp, duke iu referuar një përgjigjeje të……
Source: New feed