Presidenti Thaçi dekoron të dënuarin për krime lufte (Foto)

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, vazhdon t’i dekorojë personalitetet që i ka në listën e gjatë. Dekorata e sotme i është dhënë ish-komandantit të Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa, i njohur si “Remi”, i cili u dënua me katër vjet burgim për krime lufte.

Megjithatë, presidentin Thaçi nuk e ka penguar kjo. E dekoroi “Remin” me Medaljen Presidenciale Jubilare për dhjetëvjetorin e pavarësisë.

“Kontribut të çmuar për lirinë dhe pavarësinë, si komandant i Zonës Operative të Llapit dhe anëtar i Shtabit të Përgjithshëm, ka dhënë edhe Rrustem Mustafa. Atë e dekorova me Medaljen Presidenciale Jubilare për dhjetëvjetorin e pavarësisë”, ka shkruar presidenti në llogarinë e tij në Facebook.

Source: New feed