22 vjeçarja Julija Adlesic nga Ljubljana, hartoi planin makabër bashkë me të dashurin e saj për të prerë dorën e majtë sipër kyçit dhe më pas ta linte në shtëpi kur shkuan në spital për ndihmë, në mënyrë që të mos mund të rivendoset me kirurgji.

Adlesic u shpall fajtore për mashtrim me sigurimet dhe u dënua me 2 vite burgim. Prokurorët zbuluan se para se të sharronte dorën e saj ajo kishte nënshkruar me pesë kompani të ndryshme sigurimesh.

Adlesic priste të mblidhte më……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *