Që pas denoncimit të kreut të opozitës Lulzim Basha, se është manipuluar numri i viktimave të koronavirusit Covid-19, qeveria e propagandës që drejtohet nga Edi Rama ka ndërmarrë një nismë tjetër.

Këtë herë ata kërkojnë që të ulin numrin e infektimeve të reja, në mënyrë artificiale.

Kanë zgjedhur të ulin numrin e testimeve, për të ulur dhe infektimet.

Në datën 20 nëntor ishin 2677 testime ditore dhe 836 raste të reja.

Sot janë 2084 testime dhe 565 raste të……
Source: New feed