Evropaelire – 21:00 27/02
Disa mijëra qytetarë maqedonas kanë protestuar në Shkup për, siç kanë thënë, mbrojtjen e identitetit dhe emrin e shtetit të Maqedonisë. Protesta ka filluar para misionit të Bashkimit Evropian dhe ka …

Ina: Filloi protesta e maqedonasve në Shkup kundër emrit dhe gjuhës shqipe (VIDEO)

Zhurnal: « Video » Protestohet kundër ndryshimit të emrit

Telegrafi: Digjet flamuri grek gjatë protestave në Shkup (Foto)

29 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed