Flaka – 22:11 27/02
Protesta për mbrojtjen e emrit kushtetues të organizuar nga disa organizata të shoqërisë civile mori mbështetje në Shkup. Protestuesit kërkuan që emri kushtetues të mos ndryshojë.

Evropaelire: Protesta në Shkup në mbrojtje të emrit të Maqedonisë

Zhurnal: « Video » Protestohet kundër ndryshimit të emrit

Ina: Filloi protesta e maqedonasve në Shkup kundër emrit dhe gjuhës shqipe (VIDEO)

24 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed