moti jam duke kerkuar nje burre pedant te paster dhe sekret nga mosha 55 vjeqare deri ne 70 vjeqare nese dikush e sheh ket mesazh le te lajmrohet ne skype alpi95@hotmail.com. une jam 26 vjeqar jam sekret dhe jam i paster kjo foto eshte e imja personale
Source: New feed

Leave a Reply