Koha.net – 15:50 27/02
Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, vizitoi sot komunat Viti, Gjilan dhe Kamenicë, me të cilat nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi Sokol Haliti, kryetari i Vitisë , tha se me memorandumin e …

Lajmi.net: Nënshkruhet marrëveshja, 13 milionë euro për ndërtimin e rrugëve në Gjilan

Koha.net: Nisja e ndërtimit të autostradës Prishtinë-Gjilan, çështje javësh

Telegrafi: Ndërtimi i autostradës Prishtinë-Gjilan nis pas pak javësh

11 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed