Alsat – 16:00 27/02
Që përmendorja e Qoseto-s të vendoset në Sopishtë u vendos në seancën e këshillit komunal, për të cilin votuan 5 këshilltarë të VMRO-DPMNE dhe Orhan Gafur nga Aleanca për Shqiptarët, ndërsa kundër …

Telegrafi: Stojanovski: Vendosja e Qoses në Sopishtë do të shkaktojë ndasi ndërmjet maqedonasve dhe shqiptarëve

Zhurnal: Sopishta e kërkon Qosen

Telegrafi: Komuna Sopishtë e kërkon përmendoren e Qoses që ta vendosin në këtë komunë

7 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed