Presidenti Ilir Meta ka reaguar nëpërmjet zëdhënësit të tij Tedi Blushi në lidhje me turpin që u prodhua sot në Kuvendin e Shqipërisë, ku maxhoranca duke shkelur marrëveshjen e 5 qershorit të miratuar në Këshillin Politik, votoi në mënyrë të njëanshme ndryshimet kushtetuese.

‘Zero surprizë nga Kuvendi i Turpit dhe Kokoshkave, që ulin kokën dhe ngrenë dorën.

Ka vetëm një fajtor dhe ky është Mister 1 Prilli ose Profeti i Kokoshkave.

Të tjerët janë……
Source: New feed

Leave a Reply