Në rastin e parë që pati mundësi gjyqtarja e Apelit të Korçës, Mimoza Margjekaj lëshoi para gazetarëve të vërtetat e saj, duke thënë se arrestimi nga policia ishte frymëzuar politikisht dhe se ajo kishte një vit që e priste këtë që ndodhi. “E prisja prej një viti arrestimin, Jam e kënaqur që e bënë” i tha ajo gazetarëve ndërsa i bërtiste policëve që prej 3 orësh nuk dinin ku ta çonin për seancën gjyqësore.

ARRESTIMI

Policia arrestoi në korrik……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *