Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut, kanë ndërruar jetë 40 persona nga Covid-19, si dhe janë regjistruar 591 raste të reja pozitive nga 1683 testime të kryera.

Shifra këto që nuk janë regjistruar kurrë më parë që prej fillimit të pandemisë.

Shpërndarja gjeografike vijon: Dhjetë nga viktimat janë nga Shkupi, në Prilep janë regjistruar pesë viktima. Nga tre viktima kanë Shtipi, Velesi, Manastiri dhe Gostivari, nga dy viktima kanë regjistruar Kumanova, Kërçova, Struga, dhe……
Source: New feed