Greqia ka raportuar një numër jashtëzakonisht të lartë me infektime të reja dhe viktima nga koronavirusi  në 24 orët e fundit.

Sipas autoriteteve shëndetësore në Greqi janë raportuar 1698 raste të reja me infektime dhe numri i viktimave është rritur frikshëm duke u shënuar 71 viktima.

392 persona  po trajtohen me intubim. Mosha e tyre mesatare është 64 vjeç dhe 121 (30.9%) janë gra dhe pjesa tjetër janë burra. 78.8% e pacientëve të intubuar kanë një sëmundje shoqëruese ose……
Source: New feed