Në 24 orët e fudnit, Maqedonia e Veriut ka regjistruar sërish shifra të larta të rasteve me koronavirus.

Sipas raportit të Ministrisë së Shëndetësisë, të dhënat iu referohen 2,306 testeve të kryera në 24 orët e fundit, ku u regjistruan 438 persona të infektuar me COVID-19, ndërkohë që 6 persona kanë ndërruar jetë.

Viktimat janë tre nga Shkupi dhe nga një në qytetet e Kriva Pallankës, Shtipit dhe Strumicës. Numri më i madh i të infektuarve është në Shkup, gjithsej 200……
Source: New feed