SOT – 19:20 13/03
Fruthi ka alarmuar përsëri vendin pasi këtë herë është përhapur dhe ka marrë të tjera përmasa. Përveç fëmijëve nën 1 vjeç, të cilët janë prekur për shkak se nuk kanë mbushur moshën për vaksinë, janë …

Telegrafi: Rikthehet alarmi i Fruthit, pas fëmijëve shtohet numri i të rriturve

Java News: 271 të prekur nga epidemia e fruthit, shtohet numri i të rriturve

Almakos: Rikthehet alarmi i Fruthit, pas fëmijëve shtohet numri i të rriturve

6 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed