Koha.net – 16:40 27/02
Telefoni Nokia 8110, i dalë në treg fillimisht në vitin 1996 dhe i bërë i famshëm në filmin “The Matrix”, do të rikthehet. Celulari në ngjyrë të verdhë dhe në formë bananeje kushton 80 euro dhe vjen …

SOT: Rikthehet telefoni legjendar i kompanisë Nokia

PC World: Telefoni me shinë Nokia 8810 i Matrix-it rikthehet për 79 dollarë

PC World: HMD prezanton Nokia 1, Nokia 6, Nokia 7 Plus dhe flagshipin e shumëpritur Nokia 8 Sirocco

8 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed