Këngëtarja Rita Ora për këtë vizitë u komentua në gjithë botën për shkak të pritjes që ia kanë bërë kosovarët, ushqimet e shijshme dhe për koncertin e madh me mbi 300.000 persona, shkruan lajmi.net

Ajo në Instagram ka hedhur një video ku për afër 15 minutave shfaq krejt eksperiencën e saj që ka kaluar.

Përmes kësaj video, Rita ka falënderuar gjithë kosovarët për këtë ndjenjë që ia kanë shkaktuar.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VFib1AWPwVg?feature=oembed&w=1170&h=878]

Source: New feed