Është dita e 182 pas infektimit me Covid-19 dhe Charlie Russell nuk bën gjërat që 27 vjeçarët e tjerë bëjnë.

Ai nuk vrapon për 5 km tre herë në javë, si bënte më parë. Nuk shkon në kafene, nuk punon dhe nuk po bëhet akoma më mirë.

Ai është një prej atyre personave, që kanë kaluar një infeksion të rëndë, me dhimbje kraharori, migrenë, vështirësi frymëmarrjeje, lodhje etj, dhe ende sot, vuan pasojat afatgjata të koronavirusit.

Shifra rekord personash në……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *