Një grua e divorcuar e cila kishte vendosur që së bashku me shoqen e saj të kalonin disa ditë pushime, takoi rastësisht një mik të vjetër.

Por shikimet dhe bisedat e tyre nuk ishin aspak miqësore dhe kështu përfunduan duke bërë s*ks. Por ajo nuk ishte e vetmja femër që kishte të njëjtën histori me të.

Ja çfarë i ka treguar psikologes së ‘The Sun’ 36-vjeçarja britanike.

Letra e gruas: E dashur psikologe…

Kam nisur një romancë por duket se ai më ka vetëm ‘shoqe me……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *