Almakos – 21:01 27/02
Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, në pjesët perëndimore dhe jugperëndimore të vendit me mbetje të dëborës nëpër rrugë pas ndërhyrjes së shërbimeve tona kujdestare.

Zhurnal: Për shkak të reshjeve të borës ndalesa për qarkullimin e kamionëve në Bukovë, Strazhë dhe Presekë

Almakos: Në Presekë për shkak të fatkeqësisë komunikacioni po zhvillohet nëpër një korsi

Telegrafi: Ndalohet lëvizja e makinave të rënda në Strazhë, Presekë dhe Bukovë

13 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed