Lista e telefonave më të njohur në tremujorin e 3-të të vitit 2020 ka disa surpriza.

Telefonat inteligjentë më të shitur në tremujorin e 3-të të vitit 2020 vijnë nga Samsung, Xiaomi dhe Apple.

Ajo që bie në sy për grafikët e celularëve është se asnjë pajisje kryesore nuk është në mesin e 10 telefonave më të shitur, siç kanë zbuluar studiuesit e tregut në Canalys.

Telefoni inteligjent që doli më shumë i shitur është iPhone 11 me pak më shumë se 16 milionë njësi.

iPhone SE (2020) është në vendin e dytë me 10 milionë njësi. Samsung është në vendin e 3-të me Samsung Galaxy A21s të lirë, i cili gjithashtu u shit në rreth 10 milionë njësi.

Samsung Galaxy A11 (pak më pak se 10 milionë njësi), Samsung Galaxy A51 (rreth 8 milionë njësi) dhe Xiaomi Redmi Note 9 (pak më shumë se 6 milionë njësi) ndjekin radhët e tjera.

Vendi i 7-të shkon për Xiaomi Redmi 9, i ndjekur nga Samsung Galaxy A31, Xiaomi Redmi 9A dhe Samsung Galaxy A01 Core.

The post Samsung, Xiaomi dhe Apple telefonat më të shitur në botë appeared first on Shes Blej Gjithqka.

Source: New feed