Xheko Imperial eshte ne kerkim te nje Sanitare dhe te nje Pjatalarese.

Qellimi i vendit te punes:

Sanitarja kryen pastrimin e ambjenteve te punes dhe kujdeset per higjenen e tyre qe te jete ne standarte maksimale.

Pjataleresja pastron,  lan enet dhe pajisjet e mjetet e tjera te kuzhines dhe restorantit.

Source: New feed

Leave a Reply