Selmanaj ka thënë se LDK’ja asaj mund t’i urojë veç fat dhe suksese.

“Neve na mbetet t’i urojmë çdo të mirë dhe suksese”, u shpreh ai në Kanal10.

Ai po ashtu ka pasur një porosi ndaj Osmanit.

“Të mos fyhet shtëpia ku ke ngrënë bukë gjatë, je rritur gjatë, ke qëndruar gjatë, unë mendoj që është edhe amorale paksa”, ka thënë ai.

Tutje, ai u shpreh se asnjë nga degët e LDK’së nuk kanë shprehur interesim për të përkrahur Osmanin, e po ashtu, sipas tij, vetëm se është rritur mobilizimi për LDK’në dhe kryeministrin Avdullah Hoti.

 

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *