Njohësi i sigurisë, Nuredin Ibishi mendon se qasja në informacione përmes sistemeve amerikane që janë paraparë në marrëveshjen e Washington-it, është e mirëseardhur për institucionet e sigurisë në Kosovë.

Ky bashkëbisedues shpreh pikëpamjen se këmbimi i informacioneve ofron siguri më të madhe në vend dhe rajon./RTV21

The post 28 milionë persona të infektuar me COVID-19 në botë appeared first on Raporto Korrupsionin! KALLXO.com.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *