Raste të reja me Covid janë shënuar sot në Berat dhe te Ura Vajgurore.

Raportohet se është infektuar shefi i komisariatit dhe një punonjës bashkie të Ura Vajgurore.

Në Berat të prekur me Covid janë një mësues te Bab Duda, 1 nxënës te Ajet Xhindole, 3 edukatore te 10 Korriku dhe një dentist.

Në të gjithë vendin ditët e fundit janë shtuar rastet e të prekurve me Covid.

Source: New feed