<![CDATA[

Shes 4 ari truall / Prishtine

2020-06-28 14:14:38
2020-06-29 13:46:59

Oferta Suksesi

Shes 4 ari truall ne rrugen Malush Kosova 1km nga pallati i drejtesise lagjja Prishtine e re zona qender, trualli eshte ne drejtim te qytetit me nje pamje shume te mire, trualli eshte i destinuar per ndertime te larta dhe posedon dokumenatcion te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.

Kontakti:

  • Email : fatjongashi5@gmail.com
  • Phone : 049290044

Dallimi mes nesh dhe web faqeve tjera është seriozitieti në punë. Cdo shpallje që vjen tek ne korigjohet dhe vërtetohet para se të publikohet online. Jetë gjatësia e kësaj web faqeje tregon më së miri per seriozitetin tonë dhe përkushtimin që e kemi ndaj lexuesit tonë. “Oferta ka shumë por e suksesshme është Oferta Suksesi” – 044 50 68 50.

]]>
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *