Shes Kastofona Me Cd me Aux Usb Orgjinal Nga Gjermania
 
Modeli: JVC PIONER KENWOOD
Çmimi: 35 ,00 €
Qyteti: Prishtinë
Kategoritë: Audio dhe GPS

Source: New feed