Shes lavatriqen
 
Shtëpia & Elemente: Shes, Ndrroj
Modeli: Gorenje
Gjendja: I/E Përdorur
Çmimi: 110 ,00 €
Qyteti: Lipjan
Kategoritë: Teknikë e Bardhë dhe Aparaturë

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *