Shites/e ne Ekspozite.Billa & Co Shpk me rritje vit pas viti ne fushen e tregtimit te pllakave, parketit, hidrosanitareve dhe materialeve te tjera te ndertimit kerkon:

Shites/e per ekspoziten e saj me vendodhje ne Kashar, Tirane.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *