AutoPjesë Partner është një kompani gjermano-shqiptare me aktivitet në Shqipëri dhe Kosovë.

Që prej themelimit tonë në vitin 2006, ne kemi pasur një rritje të jashtëzakonshme dhe tani jemi një nga kompanitë kryesore në shitjen me shumicë të auto pjesëve, vajrave lubrifikantë, aksesorëve, pajisjeve dhe shërbimeve. Stafi ynë prej rreth 60 kolegëve, në 11 dyqane, shërben tregun e auto serviseve dhe auto pjesëve.

Bazuar në edukimin dhe përvojën tonë në Gjermani, ne kemi ndërtuar një strukturë të kompanisë, e cila korrespondon me ato të kompanive moderne evropiane.

Pozita e hapur:

Menaxher i shitjes – Gjithë Shqipërinë – 2 pozita të lira

Shitës profesionist (në banak) – për dyqanin në Tiranë – 3 pozita të lira

Motorrista – për dyqanin në Tiranë – 3 pozita të lira

Source: New feed

Leave a Reply