Partner.al kërkon një Shitëse Showroom në Durrës, për një klient i cili operon në sektorin e shitjes së produkteve kancelarike dhe Sistemeve të Sigurisë.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *