Po mendon të investosh në sektorin më të rëndësishëm të ekonomisë❓❗
Akoma më shumë në një zonë që vetëm zhvillohet e mirëpret mijëra turistë gjatë gjithë vitit❔❕
Ky është MOMENTI🏢

Një super mundësi për investim me kthim të sigurtë në Plazh Durrës‼

SHITET/ JEPET ME QERA Belmondo Hotel
↪ Ndërtuar dhe mobiluar sipas standarteve më të larta dhe në gjendje pune.
↪ Me hipotekë

📍Për më shumë informacion na kontaktoni që të eksplorojmë sëbashku çdo ambient të këtij investimi.

📞 +355 692080242
📧 lina@usluga.al

Source: New feed