Shitet vitrina ftohëse
 
Shtëpia & Elemente: Shes
Gjendja: I/E Përdorur
Qyteti: Podujevë
Kategoritë: Teknikë e Bardhë dhe Aparaturë

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *