Zëdhënësja e PD-së, Ina Zhupa, i është përgjigjur Bashkisë Tiranë pasi kjo e fundit reagoi në lidhje me akuzat për mosndërtimin e shkollës Pezë Helmës, të shkatërruar nga tërmeti I nëntorit.

Sipas Zhupës, Bashkia gënjen duke ia hedhur fajin për mosndërtimin e shkollës, Bashkimit Evropian dhe UNDP.

‘Bashkia Tiranë gënjen hapur duke u përpjekur që fajin për rindërtimin e munguar të shkollës në Pezë Helmes t`ja hedhi Bashkimit Europian dhe UNDP.

Me paturpësi……
Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *