Alsat – 18:51 27/02
Para Kuvendit në Shkup po protestohet kundër ndryshimit të emrit, të shtetit dhe identitetit të kombit. Protestuesit kërkojnë fundin e negociatave, tërheqjen e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve, …

Ina: Dhjetëra qytetarë në protestë kundër ndërrimit të emrit dhe gjuhës shqipe/LIVE

Telegrafi: Qeveria: Katër emrat e propozuar janë nga Nimetz, jo nga Maqedonia

BalkanWeb: Zaev zbulon katër propozimet për emrin e Maqedonisë

49 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed