Kerkojme te punesoje personel te ri, shofer-furnitor, me kriteret e meposhtme:

– Patente te klasit C.
– I pajisur me certifikate te aftesise profesionale (CAP).
– Preferohet nen moshen 40 vjec.

Info extra
– Rroge teper konkuruese kundrejt tregut.
– Magazinat ndodhen prane Yzberisht.
– Kondita te mira pune dhe kujdes nga manaxhimi.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *