“Zjarri i shkaktuar nga shpërthimi ishte aq i madh, saqë një punëtor vdiq menjëherë dhe dhjetë banorë të 25 apartamenteve të ndërtesës u plagosën lehtë”, tha shefi i zjarrfikësve, raporton ATSh.

“Shkaku i shpërthimit është i papërcaktuar dhe po zhvillohet një hetim”, shtoi ai, njoftoi sot agjencia shtetërore e lajmeve Irna.

Ky incident është i fundit në një seri zjarresh dhe shpërthimesh që kanë goditur vendet ushtarake dhe civile iraniane që nga qershori.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *