Në 24 orët e fundit në Itali janë shënuar 8 viktima e 175 të infektuar.

Personat aktivë pozitiv reduktohen në 16 836.

Që nga fillimi i pandemisë, Italia 240 136 të infektuar me koronavirus, 34 716 viktima dhe 188 584 pacientë të shëruar.

Në 24 orët e fundit janë kryer 61 351 tampone.

Në terapi intesive po kurohen 97 pacientë me Covid, në struktura spitalore po kurohen.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *