Pas Sokol Cikalleshit dhe Ardian Ismajlit, ka shënuar edhe sulmuesi, Rey Manaj.

Ai shënoi nga pika e bardhë për 3-1 në minutën e 62’.

{“videoid”:”1605464517822″,”type”:50,”ratio”:0.75}

Source: New feed