Kreyetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka publikuar në faqen e tij ne facebook një video ku tregohen problemet e mëdha me të cilat përballet sot biznesi.

“Shqiptarët po përjetojnë krizë të thellë ekonomike dhe papunësie”. “Plani ynë shmang katastrofën për biznesin dhe mban njerëzit në punë. Koha nuk pret!”, shkruan Basha në tekstin shoqërues të videos.

VIDEO E PUBLIKUAR:

Zbardhja e plotë e videos së publikuar nga kryetari Basha:

VIDEO/ “Xhiroja prej 33 milionë……
Source: New feed

Leave a Reply