Sun Real Estate ofron për shitje shtepi private te pozicionuar mbas teatrit ”Migjeni”
Ka një sipërfaqe te pergjithshme prej 147 m², në të cilen perfshihet shtepia dhe trualli. Ndodhet ne nje zone teper te volitshme dhe afer me qendren e qytetit….
Source: New feed

Leave a Reply