Ina – 19:40 27/02
Është tejet këshillë e thjesht dhe e qartë për të gjithë: Hani pemë e perime, bëni ushtrime dhe – normalisht – merrni vitaminat e nevojshëm. Ose jo. Dekada të tëra me hulumtime kanë të dështuar të …

Telegrafi: Dobitë e ftoit për shëndetin tonë

Lajmi.net: Pesë shenjat që tregojnë se keni mungesë vitaminash

Portalb: Kjo vitaminë do t’jua transformojë lëkurën në më të butë dhe të mirë

8 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed