Albeu.com – 17:20 27/02
Këtë herë si rrallëherë ka pasur reshje të denduara dëbore edhe në kryeqytet . Ndërkohë dëborë ka rënë edhe në zonat e ulëta si Shkodër dhe Durrës. Pothuajse i gjithë vendi është mbuluar nga dëbora, …

LajmiFundit: Pas reshjeve të mëngjesit, rinis dëbora e dendur në Tiranë

Lajmi.net: Bie borë në Tiranë

LajmiFundit: Pas reshjeve të mëngjesit, nis dëbora e dendur në Tiranë

92 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed