Partner.al kërkon një Specialist/e Finance në Durrës, për një klient i cili operon në fushën e tregtimit të produkte informatike, kancelarie dhe të sigurisë.

Source: New feed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *